Drabkikker droomt

Wat op zich ook een leuk idee is, qua blog, is hier alle dingen op gaan sommen die ik absoluut niet door mag vertellen. Gegarandeerd dat ik dan heel veel aandacht krijg. Mmmnee, mijn persoonlijke gewetenskrekel is hier op tegen, jammer. Dan maar iets anders. Wilt u weten wat ik vannacht gedroomd heb? Ja, dat wilt u!

Ik droomde dat er een hele commissie van de universiteit op mijn kantoor verscheen om me ter verantwoording te roepen betreffende een stel schriften dat ik had laten rondslingeren met tekeningen erin. De tekeningen waren volkomen abstract, maar de commissie interpreteerde ze stuk voor stuk als offensief en nam de zaak zeer hoog op. Het feit dat er mededelingen in een onbekende taal bij de tekeningen stonden was niet bevorderlijk, en ik durfde niet uit te leggen wat ze werkelijk voorstelden want dan zou mijn hele geheime dubbelleven bekend worden. Om haar punt kracht bij te zetten had de commissie een dozijn potige Afrikaanse Nederlanders meegenomen. Toen ik één van hen naderhand vroeg ‘Wat hadden jullie er nou mee te maken?’ antwoordde hij heel vriendelijk: ‘Niets; we waren puur ingehuurd om de intimidatie.’

Zojuist heeft er iemand mijn blog gevonden op de zoekterm ‘dirk bakker syrisch promotie’. Op de een of andere manier doet mij dat vrezen dat de droom uitkomt als ik nu niet als de donder aan m’n proefschrift verder ga.

10 gedachtes over “Drabkikker droomt

  1. ‘Niets; we waren puur ingehuurd om de intimidatie.’ Mooi :)
    Ik heb ook iets dat ik niet door mag vertellen! Iemand mocht het niet doorvertellen en heeft het (bijna) alleen aan mij verteld. Frustrerend…

    Like

  2. Okee. Komt ie. Blinde Schildpad is eigenlijk een nietsontziende loverboy van de planeet Bokki IV, en zijn enige doel hier op aarde is korstmossen van de zuidkant van boomstammen verplaatsen naar de noordkant om padvinders te zieken. Margaret Thatcher (die eigenlijk RBAAAAAAAHHKKKTKGHRHG UCHE UCHE in het Spongonees heet) fungeert als tussenpersoon en communiceert meta-astraal via beddegoed. Maar nu komt het: Blinde Schildpad (de uitspraak van zijn werkelijke naam is niet goed weer te geven in ons schrift) is – ondanks strikte orders van de Ptokpopieten – verliefd geworden op RBAAAAAAAHHKKKTKGHRHG UCHE UCHE, zodat de krommingen van de hyperruimte in de war zijn geraakt, en als RBAAAAAAAHHKKKTKGHRHG UCHE UCHE daar achter komt zijn de rapen gaar. De spreekwoordelijke rapen dan hè. Daarom heb ik in het hierbovenstaande RBAAAAAAAHHKKKTKGHRHG UCHE UCHE’s naam toch maar even gefingeerd, wel zo prettig. Ze heet eigenlijk |/|\\||/|/|||/|\.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s