Uw zoektermen

Hee, Drabkikker hee. Waar gaat jouw blog nou over dan? Nou, cavia’s hè. Heel veel cavia’s. En mezelf. Ontzettend veel over mezelf, gaat het. Verder dingen met bijen en Hebreeuws enzo. Had ik cavia’s al genoemd? En Kate Winslet natuurlijk. Geen blog van Drabkikker zonder Kate Winslet. Maar: ook onze woordgenererende en hoofddoekdragende medemens wordt niet vergeten. Eén grote wirwar, kortom. Net als het leven zelf dus eigenlijk zeg maar. Hee, dat is iets voor op een tegel.

De top-10 zoektermen die u hier brachten:
cavia 1,752
drabkikker 689
bij 553
hebreeuws alfabet 518
cavia’s 350
kate winslet 341
woordgenerator 248
chador 149
wirwar 143
tegelspreuken 133

Taal? U wilt dingen over táál? Joh, hoepel even gauw naar een ander blog.

15 gedachtes over “Uw zoektermen

  1. Dju! En ik maar hopen dat ik met mijn Ogenkwis een beetje zou scoren… niet ééntje op Keira Knightley, laat stáán Bracha van Doesburgh. Doe je daar al die moeite voor…

   Is trouwens serieus interessant: waarom komt Kate Winslet zo hoog binnen, en alle andere deelneemsters aan de Ogenkwis in het geheel niet (ook niet in de top-300 namelijk)? Het enige wat ik kan bedenken is: het zoekalgoritme van Google snapt dat pagina’s waarin de gezochte term zich temidden van gelijkaardige termen bevindt (zoals in de Ogenkwis) minder kans maken om informatie te bevatten over dat desbetreffende onderwerp dan pagina’s waarin die term zich bevindt temidden van niet-gelijkaardige onderwerpen (zoals in een lijst Sinterklaaswensen).

   Like

 1. Je ziet hoe populair de natuur op internet tegenwoordig is. Laatst had je toch ook iets over blauwvoetgenten en koolmezen? Dan moet je ook niet verbaasd zijn als je veel hits krijgt!

  Like

  1. Ik zal je zeggen: die blauwvoetgent komt nog verbazend hoog binnen: op nr. 30, met 56 zoekhits. Mezen is men duidelijk danig minder in geïnteresseerd, en dan alleen nog de staartmees: ergens ver voorbij de 250 staat ie, met slechts 3 hits. Vreemd, voor mij zijn blauwvoetgenten en mezen echt totaal equivalent, qua aantrekkelijk. Beetje hetzelfde als met ezels en sigarettenpeukjes, eigenlijk.

   Like

   1. Ja, over die staartmezen heb ik ook pas nog iets gelezen, al weet ik niet meer waar en van wie. Werd er wel blij en vrolijk van, dat weet ik nog wel.

    Like

    1. Bei der Balz fliegt das Männchen schmetterlingsartig und ruckartig in Höhen von 5–6 m hinauf, spreizt und schließt den Schwanz in kurzen Abständen und lässt sich dann – oft gleichzeitig oder in Folge mit anderen Männchen – senkrecht herabgleiten.

     Na also.

     Like

 2. WordPress geeft duidelijk meer feedback dan blogger. Ik krijg alleen dit te zien:

  allotment garden complex 2
  nasser saber speculative capital 1
  piatnik doppeldeutsche cards 32 blatt 1
  urban shopping in rotterdam 1

  Jouw weblog krijgt duidelijk ook meer hits. Jaloers, jaloers ….

  Like

 3. Ik had gewoon nooit dat plaatje van de Simpsons op mijn blog moeten zetten. En blijkbaar moet je voor taal wel bij mij zijn ;)

  words 9,296
  jan van eyck 4,898
  simpsons 3,851
  david foster wallace 3,618
  remix 3,611
  freedom 3,540
  the simpsons 3,389
  dave eggers 3,177
  dodo 2,908
  codex seraphinianus 2,906

  Like

  1. Ik geloof dat ik jouw blog maar eens vaker ga lezen. Want inderdaad, voor taal hoef je bij Drabkikker niet te zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s