Drabkikker dreigt nu echt te promoveren

Jazeker, er is een promoveerdatum bekend. Woensdag 20 April 2011 aanstaande om klokke (dat betekent ‘stipt’) 13:45 na de middag zal ik plaatsnemen tegenover een commissie die bereid is met mij van gedachten te wisselen over mijn proefschrift en de daarbij gevoegde stellingen. Maar goed dat ze niet weten dat ik heel nog geen stellingen heb. Of een samenvatting. Of een omslag. Of een drukker. Of carrièrevooruitzichten voor na mijn promotie. Argh. ‘Gefeliciteerd!’ roept iedereen. Eh, waarmee precies? Verschrikkelijk. Aaaaaahrrrgl. Uche uche rah. Okee, ah nee, het wordt vast wel leuk. Vast. Jawel. Jawel. Adem in. Adem uit. Promoveren, énig!

6 gedachtes over “Drabkikker dreigt nu echt te promoveren

  1. Gewoon je vingers in je oren stoppen en heel hard LALALALALALALALALA roepen tot het over is (:
    En plus het komt allemaal goed, na mijn afstuderen dacht ik ook dat het nooit meer goed zou komen en dat is uiteindelijk toch gebeurd.
    Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s