Drabkikker is drukbezet

Dag trouwe volgelingen. Ja, dat jullie niet denken van, die Drabkikker heeft zijn brui aan de wilgen gegeven, maar ik weet gewoon even niks, qua blog. Zal ook wel van de hitte komen, en doordat ik het ongans druk heb ook gewoon vooral. Waarmee? Wel, bijvoorbeeld met het voorbereiden van werkgerelateerde reisplannen. Volgende week vlieg ik naar Irak, twee weken daarop naar Zweden. Ja, ik weet ook niet hoe ik daar nou weer in verzeild ben geraakt. Iets met oude Arameeërs en taalkundepuzzels (respectievelijk). En vooraf aan dat alles word ik nog jarig ook, zodat mijn tuin drastisch gewied moet worden want anders denkt iedereen van, die Drabkikker wiedt zijn tuin niet. U begrijpt dat er op zo’n manier niet bijster veel van bloggen komt.

17 gedachtes over “Drabkikker is drukbezet

 1. Dag Dirk Drabkikker
  tot na het wieden van je tuin, je verjaardag, Irak, het oude Aramees, Zweden en taalkundepuzzels.

  Als je geen woordje meer blogt, zal ik 3 juli aan je denken!
  Jij aan mij de 14e;-)

  Like

 2. Aan de andere kant is het ook best wel even rustig zo. Moet je niet toevallig binnenkort tevens op vakantie? Of nodig een buxus planten?

  Like

  1. Wacht maar, jullie zullen nog wel aan me denken als ik vermoord in een achterbuurt word aangetroffen omdat ik per ongeluk met mijn linkerhand naar een Koerdische vlag heb gewezen.

   Like

   1. Ohhh lekker, maar ik heb immers mijn zusjes verjaardag te vieren.
    Familie gaat dan toch voor, hoewel ik dan wel weer op Nynke haar party ben in november, wanneer ook mijn moeder jarig is. Maar dan is het verschil in afstand weer een doorslaggevende factor…
    Ik wens je wel huel vuel plezier toe!

    Like

 3. Zweden? Waar ga je heen? Als je in de buurt van gbg komt moet je vooral even langskomen en in de tuin komen zitten! Of ga je gewoon de rooksteen bekijken?

  Like

  1. Ahja! Dat zou heel leuk zijn, maar ik vrees dat ze me Stockholm niet zomaar uit laten. Ik begeleid een viertal scholieren naar de Taalkunde-Olympiade (zie link in blogpost), zodoende. Een rooksteen sla ik nooit af, niettemin.

   Like

   1. Oh, vier maar dit jaar? dat valt weer mee. Evenals het feit dat het in een Germaanstalig land is waar vrijwel iedereen Engels spreekt :). En ze moeten inIrak niet gemeen tegen je doen als je iets met je linkerhand doet! Maar durf je er ook echt met je linkerhand eten in je mond te stoppen, in beleefd gezelschap?

    Like

   2. ad 1. oeps.
    ad 2. daar gaat het niet om… ze zullen het vast aan je overhandigen, maar wat nou als er ergens een zwaar traditioneel speciaal avondmaal gehouden wordt? he?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s