Bak bak bak bak.

Ik struikel regelmatig over mijn oude doos. Kijk, wat er ditmaal uit kwam gerold: een meesterwerk uit 1997.

bak bak bak
(Klik voor compleet plaatje)

bak bak bak bak bak bak bok bok tok bok bak. bak bak tok tok bok tok bok bak pok. pok pok tok pok bakkabak bak rak rakrakrak rak bak pok. pok pok pok tok tak schok poer poer bak bakkabokbak bok. schoer pok, schoer schoer schoer schoer schoer schoer tapok tabakbakbokbakboptokboftadak­raktok. patak tatak bak bok schoer tok bak batok. lep lep lep tak. tak lep tak batok batok bak bak bak gak schok poer poer. tok tok tok tok tok tok tok tok tok tok lep baf tuk baf schop pok pok popokbaf bakkabakbaf. babaktak kut bakschaf. schaf schaf schaf schaf schaf bak. babak, tuk tuk fak bak fak bak fak bak fadaktakbop. bop tuk bop tuk bop tuk baf, baf tuk bak lep lep lep schaf baf. bak kabak tak badop pop knot kot pok pok bak kabat bat bat bat bak baf bop. knot knot knot knot knok pok bonk pok badafschaf. schoer schoer schoer bonk bonk, pof pof pof pot pok tok bam. mot bok mot bok mot bok schop kut paf tapaf gaf gaf tapaf baktapaf. schot goer goer goer gaf gaf gabank bank bak boktok. tok bak bak tok bak bank knak kaknakkaknak, gabank bank bank schoer bank schaf schaf tok bak bak bak bak bak bak. badak pok pok pok pok pof pok poer poer poer patakbap bap bap fap schoer fap fap fap fagap bonk bot bot bot kot bot bonk schaf tak. lep lep lep leptabof bonk leptok tok tok lep lep lep leppeleplepbonk. knak knak knak knoer knoer knoer gaf gaf gaf badop. dop dop dadop, bonk schoer dofdofdof bak bak batak tak rak rak rakbatbaf tatatabaf bap bap bapop bop bap bop bap badop pot pof pof tok. knot knoer knototbok tok top tabakbakgap. gap gap gaf gaf gaf gaf tagaf badadonk bok. bok bok bok bok bok bok bak kabat kabat kabat kabot kabot bot bok bok bof bonk taf. fataf schaf fak tak schaf schaf schofbok, tobok. schoer schoer schoer gok gok tonk, katonk bonk baf taf fadap tappatap tap tap schaf kop. onk onk onk schoer onk onk ak ak abak bak schaf kut paktok pak tak rak rak rak. poer poer poer ak ak onk bak bak bak taktaktakbokpof tok. duk, duk duk duk duk duk paduk onk puk puk tuk tuk bukbukbuk guk schot schot pot pot pot poet poet boeftoptabap. bot bot bot bak schop schok tok mok mok oemp oemp oemp schaf daf daf patakkatakbadok pok poer pok poer poetoek. oemp oemp oemp oemp baf bak oemp, muk muk muk buk buk budukbaktakbaf, mok mok mok bok mok oemp. boek boek badoek poek poek poek toek toek tok katok katoek poek uk. uk uk uk ut ut put gaf gaf schot ponk. mot mot mot puk mot mot gaf gaf abag abag abok bonk babokot pot pof pop. pof pof pot pof bak oemp schoer, schoerschoer ump pat bak bak baf bok bok bok bok boenk boenk bonk bak. bak bak bak taf gaf gaf gaf knok knok kot kodot pok schot poer patok kok koer koer paf gak pak pak patak mot bak.

Update juli 2015: U wilt audio? U krijgt audio. Met dank aan uair01!

11 gedachtes over “Bak bak bak bak.

  1. Wil je daar ook een audio van? (Lukt denk ik ook niet zonder slappe lach. Misschien snelt dit de boel op: Jouw audio ruilen tegen mijn audio?)

    Like

    1. Gheh. Is goed, maar alleen als het struikelen zuiver bij toeval geschiedt. Anders is het intentioneel struikelen, en dat is net zo iets als schrikken met voorbedachten rade.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s