Cavia’s

Hoi alemaal dit is mijn pagina  over Cavia’s, cavia’s zijn heel , lief en ze spelen heel gaarg maar niet  met de tredmolen want dan breken ze hun rug  en ze eten veel cavia voer, ik heb dire cavia’s ze heten jeandonné,Lotus-marie en asbjørn.

asbjornjeandoonelotusmarie

asbjørn heeft een ontzettend leleke kop kijk maar maar hij is wel heeel lief  en als die honher heeft piept die heel lief hij is al vier jaar dat is heel oud voor een cavia. lotus-marue en jeandonne proberen elkaar de hele tijd door de tralies heen te duwen maar dat mag niet want de vorige  keer had die helemaal een ingedeukt hoofd toen heb ik jeandonne maar in een apart hok gedaan in de kelder , met het licht uit, en lotus-marie mee naar bed genomen en dat was heel lekker zacht. maar toen ging ze heel hard piepen ik denk omdat  ze liever met jeandonne in bed wou maar dat ging mooi niet door, ik heb haar heel dicht tegen me aangesrukt en toen piepte ze minder erg   dus ik denk dat als je  gewoon maar vol houd dat ze uit eindelijk best willen al je maar hard geneog probeert. asbjøoorn poept altrijd in het drinkbakje je ziet ik vermaak me wel met mijn cavia’s en nu moet ik naar de otrodontist doei!

2 gedachtes over “Cavia’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s