Notre-Dame

Zo veel eeuwen…

Over Drabkikker

Dirk Bakker, geboren in de vorige eeuw, levend in de huidige.
Dit bericht werd geplaatst in Afschuw, Muziek, Video. Bookmark de permalink .

3 reacties op Notre-Dame

 1. Elsje Schuymbeck zegt:

  Ik was niet zo lang geleden in de Notre Dame, vreselijk ding.
  Lomp gebouw dat stinkt naar kindermisbruik.
  Niet restaureren maar mooi laten volgroeien met bomen en planten.
  Daar zal het van opknappen.

  Like

 2. Anne Tekstra zegt:

  Hoi Dirk,

  Ik had je al eerder een aanvulling op je collectie “&zo”’s gestuurd, verloskundigenpraktijk “geboortes&zo” in Utrecht, en nu kwam ik er weer een tegen: “Baren&zo” in Deventer. Ook deze mag wat mij betreft in geen enkele &zo-collectie ontbreken.

  Mocht je je afvragen hoe ik aan al die verloskundigenpraktijken kom, ik ben de eigenaar van Luierspeciaalzaak de Billenboetiek. En mocht je je überhaupt afvragen wie ik ben, ik ben de man van Clara’s vriendin Hanna.

  Nou, hartelijke groet, en bedankt voor af en toe een leuk verzetje in de vorm van je blog!

  Anne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s